Nieuw bestuurslid

Zoals jullie allen hebben kunnen lezen heeft Linda Stiekema op 22 november afscheid genomen van het bestuur. Dit houd natuurlijk ook in dat er een plekje opgevuld moet worden. Deze taak is aan mij zelf toebedeeld dus dacht ik, laat ik mij even voorstellen aan de lezers die mij nog niet echt kennen.

Ik ben Petra Davids (36), gelukkig getrouwd en moeder van 2 kinderen. lk ben woonachtig in Ulrum, maar dat weerhoud mij er niet van iedere week weer met veel energie naar Kloosterburen af te reizen om daar gezellig met iedereen muziek te maken.

Dat gezellig muziek maken dat doe ik al zo’n 25 jaar op trompet. Van deze 25 jaar ben ik nu 12,5 jaar lid van St. Caecilia en ik garandeer dat daar nog vele jaren bij gaan komen.

Ik heb mij ook altijd al ingezet voor de vereniging. Ik zit in de muziekcommissie en steun onze leerlingen bij het spelen in ons leerlingenorkest. Ook ben ik eerder al bestuurslid geweest, maar wegens omstandigheden moest ik dat zo’n 7 jaar geleden opzeggen.

Inmiddels heeft het bestuur mij weer gevonden en ben ik weer helemaal opgeladen om mij opnieuw in te zetten voor alle bestuurlijke taken die op mijn pad komen.

 

Met vriendelijke groeten,

Petra Davids