School project Mandegoud schooljaar 2014/2015

Afgelopen woensdag is er het afsluitende concert geweest van het schoolproject dat wij gestart waren vorig jaar in groep 5.

Heel groep 5 heeft dit schooljaar iedere week muziekles gehad van juf Marianne vd Heiden. Ze hebben hierbij de beginselen geleerd van het muziek maken en de laatse weken zelfs geleerd om een muziekinstrument te bespelen. Om dit project af te sluiten hebben ze afgelopen woensdag in samenwerking met het muziekkorps laten horen wat ze allemaal geleerd hebben.

Het doel van dit alles is natuurlijk om de kinderen in aanraking te laten komen met muziek, maar natuurlijk ook om weer nieuwe leerlingen te werven voor onze muziekvereniging.
Wij kunnen dan ook met volle trots en vreugde melden dat zich (tot nu toe) 7 nieuwe kandidaten zich hebben aangemeld om komende dinsdag hun eerste les te krijgen in onze nieuwe “Blazersklas”.
Zij zullen gedurende de periode van 2 maanden (exclusief de zomervakantie natuurlijk) de tijd krijgen om te bepalen of ze het echt leuk vinden en met welk instrument ze graag door zouden willen.

Wij wensen onze “Blazersklas” dan ook veel succes bij hun keuze en natuurlijk heel veel plezier bij onze vereniging.