Vacature dirigent (m/v)

Sint Caecilia is een gemoedelijke dorpsfanfare in het noordelijkste puntje van Nederland met ca. achtentwintig leden die met veel plezier samen musiceren op de woensdagavond.

Sint Caecilia is al 100 jaar onderdeel van het dorp Kloosterburen en verleent medewerking aan vele activiteiten in het dorp waaronder het carnaval.

We zijn een gemêleerd gezelschap en hebben een verschillend muzikaal niveau en een uiteenlopende muzikale interesse. Om hieraan tegemoet te komen, heeft Sint Caecilia een breed muzikaal repertoire met veelal lichte muziek. De dirigent heeft uiteraard een stem bij de keuze van het te spelen repertoire dat in overleg met de muziekcommissie tot stand komt.

Naast het dirigeren van het orkest zoeken we ook een muziekdocent die de lessen aan onze veelal jonge leden kan geven en die het jeugdorkest kan dirigeren.

De muzieklessen zijn op woensdag van 14.30 – 17.00 uur

Het jeugdorkest repeteert op woensdag van 18.30 – 19.15 uur

Het groot orkest repeteert op woensdag van 19.30 – 21.30 uur

De dirigent verleent ook medewerking aan het jaarlijkse muziekproject op de basisschool waarbij leerlingen in contact worden gebracht met verschillende instrumenten en muzikale stromingen. Dit project wordt afgesloten met een gezamenlijk concertje van de leerlingen samen met het orkest.

Wij zoeken een dirigent die:

  • over de nodige kennis en ervaring beschikt om het orkest aan te kunnen sturen, een (afgeronde) conservatorium opleiding is niet direct een vereiste,
  • prettig is in het contact en over de nodige humor beschikt,
  • zich in wil zetten om het orkest verder te ontwikkelen,
  • kan omgaan met orkestleden van verschillende leeftijden,
  • kan omgaan met verschillende muzikale niveaus,
  • plezier heeft in het verenigingsleven.

Honorering is in overleg.

U kunt uw belangstelling kenbaar maken door voor 15 maart een mail te sturen met uw motivatie en CV naar: muziekverenigingkloosterburen@hotmail.com

Een proefdirectie kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Yolanda Eikema 0634435828

Zie ook de website van onze vereniging: www.muziekverenigingkloosterburen.nl of Facebookpagina Muziekvereniging St. Caecilia

Wij zoeken een dirigent!Meer info
+